fbpx

Reparatie en onderhoud aan je fiets

Heb je reparatie en onderhoud nodig voor je fiets en zoek je een goede fietsenmaker  in de buurt die snel beschikbaar is? VoorFietsen kan op locatie je fiets repareren of onderhoud aan je fiets plegen, gewoon terwijl je wacht. Of je fiets nu bij jou thuis staat, op je werk of bijvoorbeeld op het station, wij komen graag je fiets repareren. Heb je een onderhoudsbeurt nodig, dan komen we graag bij jou thuis langs.

Kleine of grote reparatie

Heeft je fiets maar een kleine reparatie nodig? Kleine klussen proberen we direct op te lossen op locatie, zodat je snel weer mobiel bent. Gaat het om een grote reparatie of onderhoudsbeurt en vraagt die wat meer tijd? Dan kunnen wij je fiets ook meenemen en brengen we hem weer netjes gerepareerd terug. Wij proberen dan altijd de reparatie binnen 24 uur uit te voeren. Mocht je toch om het hand zitten zonder fiets, dan hebben wij altijd een leenfiets beschikbaar. Zo ben je altijd mobiel en hoef je niet te slepen met je fiets. 

Kosten van reparatie en onderhoud

Wij repareren ieder type fiets en staan direct voor je klaar, waar je maar wilt, voor een kleine tot een grote klus. Vooraf geven we je altijd een indicatie van de kosten en leggen we uit wat we gaan repareren aan de fiets. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil je nu alvast een idee krijgen over onze tarieven voor reparatie en onderhoud? Bekijk dan snel onze prijslijst en je ziet direct dat wij werken voor een eerlijke prijs. Als we bij je langs komen rekenen we geen voorrijkosten. Je betaalt bij ons ook geen abonnementskosten per maand. 

Onderhoud aan je fiets

Ook voor regulier onderhoud kun je terecht bij VoorFietsen. Maar wat is nu het verschil tussen reparatie en onderhoud?  Vaak is het bij reparatie al te laat en zijn er onderdelen stuk aan je fiets die vervangen dienen te worden. Bij onderhoud kunnen we dit voor zijn – zie het als een APK voor een fiets. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we naar alle draaiende en slijtage gevoelige delen. Door die voortijdig te controleren, stellen en smeren vergroten we direct de levensduur van je fiets en jouw fietsgenot. Je fiets zal altijd soepeler en dus lekkerder fietsen!

Wat doen we bij een onderhoudsbeurt?

 • Stellen en smeren van alle delen
 • Controleren van de bandenspanning
 • Stellen en smeren van de ketting
 • Controleren van de verlichting
 • Afstellen en smeren van de remmen
 • Richten en spannen van wielspaken
 • Afstellen van speling op balhoofd en wielen
 • Controleren van de trap-as
 • Afstellen van de versnelling

Let op: 

 • Versleten onderdelen vervangen we altijd in overleg.
 • Ook op internet gekochte fietsen worden door ons gerepareerd.

Direct een afspraak maken?
Bel (0172) 260088

Afspraak maken

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je VoorFietsen bezoekt.
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor je fiets? Doe dat makkelijk via Whatsapp. En wij reageren zo spoedig mogelijk.
Groet VoorFietsen.